Промо!

Двуфазен дегримьор с безсмъртниче

21.00лв.

Двyфaзoв пoчиcтвaщ дегримьор зa лицe и oчи, нежно и лecнo paзтвapя вcичĸи cлeди oт гpим, включително водоустойчив. Без добавени аромати, ocтaвя ĸoжaтa мeĸa, гладка и подхранена. Отcтpaнявa гpимa, като почиства щaтeлнo. Дву-фaзoвa фopмyлa от 100% натурални съставки – пpeмaxвa гpимa, оcвeжaвa и тонизира ĸoжaтa нa лицeтo, шията и деколтето. Омeĸoтявa и хидратира oблacттa нa oчитe и ycтнитe, подхранва миглите и веждите. Зa вcеки тип ĸoжa.

Описание

Bi-Phase MakeUp Remover, 125ml

Натурален дегримьор, който се състои от две фази със 100% натурален състав. Подходящ за премахване на грим, включително водоустойчив. Съдържа чисти натурални съставки – безсмъртниче, жожоба, тиква, гроздови семки, бадем и др. Почиства грима, като подхранва кожата, миглите, веждите. Не съдържа парфюми, единствено естественият билков аромат на натуралните съставки. Придава мекота на кожата. За всички типове кожа.

Употреба: Разклатете добре и с помощта на памучен тампон почистете желаните зони.

Съхранение: На стайна температура.

Състав: Безсмъртниче, Тиква, Жожоба, Гроздови семки, Бадем, Триглицерид (от Кокосово масло)

Съставки (INCI): Helichrysum Italicum Floral Water, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Caprilyc/Capric Triglyceride (from Coconut Oil), Vitis Vinifrra Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin Seed) Oil, Tocopherol (vit.E)

Безсмъртниче – Познато е още от древността с неувяхващите си цветове. Използва се широко като козметична съставка, заради множеството благоприятни ефекти върху кожата. Богато е на нерол, нерил ацетат, линалол и др – вещества, които подсилват регенеративните способности и ремоделират кожата. Безсмъртничето намалява бръчките, като подтиска действието на ензимите еластаза и колагеназа, което повишава съдържанието на колаген и еластин в дермата. Кожата е възстановена и подмладена. Стимулира се производството на нови клетки. Билката заглажда кожните неравности. Има фотопротективен и имуномоделиращ ефект, намалява вредите причинени от слънцето. Безсмъртничето подобрява кожната циркулация, намалява възпалението, зачервяването и подпухването. Подходящо е за използване при проблемна кожа, акне и розацеа. Неслучайно Омир го нарича “Еликсир на младостта”.

Тиква – Полиненаситените мастни киселини в тиквените семки имат силни защитни свойства. Те са важни компоненти на епидермалните клетъчни мембрани, като укрепват хидролипидната мантия на кожата. Тиквеното масло не само овлажнява кожата, но и облекчава дразненето, възпалението и сухотата. Познато като естествен хранителен коктейл за суха, изтощена и застаряваща кожа. Като в същото време е подходящо за проблемна кожа и терапии при акне. Изключителен източник на есенциални мастни киселини Омега 6 и 9, витамини A, E и група B, цинк, селен и др. Заздравява, стяга и омекотява кожата като я хидратира в дълбочина, подходящо за чувствителна кожа.

Жожоба – Маслото от жожоба днес е много популярно средство в козметологията. То е уникално по състав и качества в целия растителен свят. Отличен антоксидант, който спомага за отпушването на порите. Маслото от жожоба се отличава с противовъзпалителните си свойства, които го правят ефикасно при зачервяване и възпаление на кожата при дерматити. Подходящо е както за суха, така и за мазна кожа. Може да се прилага при псориазис, невродермит и др. То овлажнява и прониква дълбоко в порите – по този начин подобрява кръво- и лимфообращението, подхранва и регенерира. Подпомага синтезата на кожния колаген.

Гроздови семки – Това масло има изключителни стягащи и тонизиращи свойства. Способно е да намали кръговете под очите. Леката му консистенция прави кожата мека и бебешки гладка. Предотвратява стареенето, има антиоксидантни свойтва и премахва фините линии и бръчици. Съдържа линолова киселина, която укрепва клетъчните мембрани, употребата му лекува различни кожни проблеми, включително акне и пъпки. Предпазва от запушване на порите.

Бадем – Един от символите в козметиката. Съставът му напомня този на мазнините в човешкото тяло, усвоява се лесно, заради единайсетте ненаситени мастни киселини, с които буквално се храни съединителната тъкан. Насърчава производството на колаген, връща добрата пропускливост на клетъчната мембрана и има подмладяващ ефект.

Триглицерид от Кокосово масло – По-познат под наименованието Фракционирано кокосово масло или „сухо“ масло. Триглицеридите на мастните киселини са основните компоненти на растителните масла. Всяко растително масло е уникална комбинация от триглицериди на различни мастни киселини. Фракционираното кокосово масло се абсорбира бързо, разнася се лесно и омекотява незабавно кожата, като не оставя мазен филм.

Допълнителна информация

Тегло 0.200 kg

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
0%
(0)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Р
Р.Д.
Двуфазен дегримьор

Страхотен продукт, супер подходящ за зимата :) Почиства много хубаво, не щипе, не люти, създава много благо усещане и оставя кожата ми мека. Много ми харесва ароматът на тиква, който се усеща. Препоръчвам :)

А
Анонимен

Ароматът на дегримьора е отвратителен. Дори след отмиване с вода или друг продукт, отново се усеща. Справя се с почистването на ежедневен грим, но ползването за мен беше неприятно.