17

май

Как любовта на една майка помогна на над 30 000 хиляди жени в България?

Историята на So Simple Natural Cosmetics започва още през 2011г., когато основателката на марката, Елица Нанева е в отпуск по майчинство с първото си дете.

В този период един изключително упорит обрив на бебето и невъзможността да се справи с конвенционална козметика я карат да се обърне към природната аптека. Именно тогава създава формулата за познатия ни Мехлем невен SOS След употребата му, кожата на бебето бързо се възстановява, а обривът не се появява повече.

Оказва се, че силата на природата е била винаги пред очите ни – So Simple.

Възможно ли е да избегнем появата на стрии по време на бременност?

   Ели е дипломиран еколог и любовта към природата я мотивира да продължи да учи и надгражда знанията си за билките, различните природни съставки и техните свойства.

През втората си бременност, Ели, вдъхновена от мощната сила на природата, успява да намери решение за един от най-големите кошмари на бременните – стриите. Маслото против стрии Beauty Mama и маслото при вече появили се стрии Beauty, които създава й позволяват да подхранва и хидратира кожата си по напълно природосъобразен и безвреден за нея и бебето начин – както в периода преди, така и след раждането. Подобрената еластичност на кожата предпазва от появата на нови нежелани белези, а едновременно с това продуктите помагат да свият вече появилите се стрии и да изгладят релефа на кожата.

Каква е тайната зад истинските резултати от Натуралната козметика?

Откритията, които Ели прави за себе си и детето си я подтикват да помогне на свои приятелки, като приготвя от билковия мехлем и маслата и за тях. В продуължение на години, Ели създава продукти за семейсвтото си и за своите приятелки, в чието действие се убеждават всички те.

През 2017г. Ели взима решение да използва рецептите си в изцяло нова гама 100% натурална козметика, вдъхновена от силата на природата. Поставено е началото на So Simple Natural Cosmetics, като марката непрестанно се развива и не спира да разширява гамата си, предлагайки чисти природни продукти!

Над 30 000 души в България се довериха на Ели през изминалите години, нейните рецепти помогнаха на майки да се справят с обривите на децата си, бременните жени, да предпазят кожата си от стрии, помогна на тийнейджърите в упоритата борба с акнето и още много други вълшебства! 

Като производител на българска натурална козметика, ние имаме пълен контрол върху качеството на продуктите. Нашите клиенти са и наше семейство, тяхното мнение е изключително важно за нас, защото именно то ни помага да ставаме все по-добри в това, което правим с любов и грижа.

Нещо съвсем просто, което ни отличава от други марки е, че ние просто използваме качествени и добре подбрани съставки, без да добавяме химикали.

Какво споделят над 30 000 хиляди жени за Натуралната козметика на So Simple?



.

Серум за лице So Simple

Присъедини се към щастливите жени, които преобразиха кожата си!