17

май

Как любовта на една майка помогна на над 50 000 хиляди жени в България?

Историята на So Simple Natural Cosmetics започва още през 2011г., когато основателката на марката, Елица Нанева е в отпуск по майчинство с първото си дете.

В този период един изключително упорит обрив на бебето и невъзможността да се справи с конвенционална козметика я карат да се обърне към природната аптека. Именно тогава създава формулата за познатия ни Мехлем невен SOS След употребата му, кожата на бебето бързо се възстановява, а обривът не се появява повече.

Оказва се, че силата на природата е била винаги пред очите ни – So Simple.

Възможно ли е да избегнем появата на стрии повреме на бременност?

   Ели е дипломиран еколог и любовта към природата я мотивира да продължи да учи и надгражда знанията си за билките, различните природни съставки и техните свойства.

През втората си бременност, Ели, вдъхновена от мощната сила на природата, успява да намери решение за един от най-големите кошмари на бременните – стриите. Маслото против стрии Beauty Mama и маслото при вече появили се стрии Beauty, които създава й позволяват да подхранва и хидратира кожата си по напълно природосъобразен и безвреден за нея и бебето начин – както в периода преди, така и след раждането. Подобрената еластичност на кожата предпазва от появата на нови нежелани белези а едновременно с това продуктите помагат да се свият вече появилите се стрии и да изглади релефа на кожата.

Каква е тайната зад истинските резултати от Натуралната козметика?

Откритията, които Ели прави за себе си и детето си я подтикват да помогне на свои приятелки като приготви от билковия мехлем маслата и за тях. В продуължение на години, Ели създава продукти за семейсвтото си и за своите приятелки, в чието действие се убеждават всички те.

През 2017г. Ели взима решение да използва рецептите си в изцяло нова гама 100% натурална козметика, вдъхновена от силата на природата. Поставено е началото на So Simple Natural Cosmetics, като марката непрестанно се развива и не спира да разширява гамата си, предлагайки чисти природни продукти!

Над 50 000 души в България се довериха на Ели през изминалите години, нейните рецепти помогнаха на майки да се справят с обривите на децата си, бременните жени, да предпазят кожата си от стрии, помогна на тийнейджърите в упоритата борба с акнето и още много други вълшебства! 

Като производител на българска натурална козметика, ние имаме пълен контрол върху качеството на продуктите. Нашите клиенти са и наше семейство, тяхното мнение е изключително важно за нас, защото именно то ни помага да ставаме все по-добри в това, което правим с любов и грижа,

Нещо съвсем просто, което ни отличава от други марки е, че ние надхвърляме очакванията ви за козметика като просто използваме качествени и добре подбрани съставки.

Какво споделят над 50 000 хиляди жени за Натуралната козметика на So Simple?.

Серум за лице So Simple

Присъедини се към над 50 000 хиляди жени, които преобразиха кожата си с натуралната козметика на So Simple!