So Simple Cosmetics

Натурална козметика

So Simple Cosmetics е българска марка козметика вдъхновена от силата на природата!  Продуктите съдържат специално подбрани български и чуждестранни билки, растителни, етерични масла, восъци, флорални води и др. Активни компоненти, които незабавно хидратират и подхранват кожата в дълбочина, дарявайки я с нежна натурална грижа. Природата ни предлага невероятното си разнообразие от билки и натурални масла, които действат ефективно и безвредно.  Природната аптека става все по-позната и ценена, защото все повече хора се убеждават в благотворното й въздействие.  Козметичната линия So Simple представя различни и уникални продукти, съставени изключително от чисти натурални съставки, комбинирани в мощни формули.

Чистите извлеци от билки, растителни олиа, етерични масла и др, които влагаме в продуктите са изключително полезни за кожата – попиват в нея в дълбочина и я подхранват, тя се възстановява и регенерира, а в същото време се засилват защитните й сили.

Продуктите So Simple са формулирани така, че да се фокусират върху зоните от кожата, които най-често могат да повлияят на самочувствието ни – местата, където се появяват бръчки, белези, стрии, целулит, груба кожа и др. Различните комбинации от ефективни съставки стимулират синтеза на колаген и подобряват общото съдово състояние на кожата, като буквално хранят кожата. Богатите на витамини, антиоксиданти и активни компоненти формули, имат бързо възстановяващо въздействие върху конкретния кожен проблем.

Просто силата на природата – като магическо докосване от добрата фея!

Ценим природата и се учим от нея, като в същото време искаме да я запазим чиста за нас и поколенията след нас. Затова в So Simple се стремим да използваме възможно повече рециклируеми материали, като се доверяваме на опаковки от стъкло и бамбук за голяма част от продуктовата си гама. При изпращане на пратките не използваме найлонови торбички от куриерите, а опаковаме продуктите в рециклируеми хартиени кутии. Считаме, че природата на България е нашето най-голямо богатство, което сме длъжни да опазим, затова част от средствата от продажбите се даряват за залесяване на горите в България.

На нашия сайт ще откриете единствено натурална козметика, създадена от 100% натурални масла и суровиниПродуктите се произвеждат в специализирана лаборатория, в малки партиди, като се разчита изключително на ръчна обработка. Това гарантира, че продуктите са прясно произведени и води до запазване на полезните качества на съставките в най-голяма степен. Формулите на различните кремове и мехлеми са съставени така, че да помагат на кожата да се възстанови и регенерира за възможно най-кратък срок.

Здравата кожа е красива кожа! Тя е мека, еластична и свежа. Премахнете проблемните зони и дарете кожата си с естествена красота! Бъдете красиви с нежната сила на природата!

Shopping Cart