background
За нас

НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА

Decoration

So Simple Cosmetics е българска марка козметика, създадена от една майка в опитите й да открие най-добрата и нежна грижа за кожата на своето бебе. Виждайки мигновения резултат и подобрения вид на кожата, тя започва да изучава билките и природните рецепти, като създава различни формули и успява да помага на своите близки да решат редица кожни проблеми! Няколко години по-късно се появява марката So Simple Cosmetics, която е вдъхновена от силата на природата и грижата за най-близките! Продуктите съдържат специално подбрани български и чуждестранни билки, растителни, етерични масла, восъци, флорални води и др. Активни компоненти, които незабавно хидратират и подхранват кожата в дълбочина, дарявайки я с нежна натурална грижа. Природата ни предлага невероятното си разнообразие от билки и натурални масла, които действат ефективно и безвредно.  Природната аптека става все по-позната и ценена, защото все повече хора се убеждават в благотворното й въздействие.  Козметичната линия So Simple представя различни и уникални продукти, съставени изключително от чисти натурални съставки, комбинирани в мощни формули.

Чистите извлеци от билки, растителни олиа, етерични масла и др, които влагаме в продуктите са изключително полезни за кожата – попиват в нея в дълбочина и я подхранват, тя се възстановява и регенерира, а в същото време се засилват защитните й сили.

Просто силата на природата – като магическо докосване от добрата фея!

Продуктите So Simple са формулирани така, че да се фокусират върху зоните от кожата, които най-често могат да повлияят на самочувствието ни – местата, където се появяват бръчки, белези, стрии, целулит, груба кожа и др. Различните комбинации от ефективни съставки стимулират синтеза на колаген и подобряват общото съдово състояние на кожата, като буквално хранят кожата. Богатите на витамини, антиоксиданти и активни компоненти формули, имат бързо възстановяващо въздействие върху конкретния кожен проблем.

Разгледайте нашите продукти

Ценим природата и се учим от нея, като в същото време искаме да я запазим чиста за нас и поколенията след нас. Затова в So Simple се стремим да използваме възможно повече рециклируеми материали, като се доверяваме на опаковки от стъкло и бамбук за голяма част от продуктовата си гама. При изпращане на пратките не използваме найлонови торбички от куриерите, а опаковаме продуктите в рециклируеми хартиени кутии. Считаме, че природата на България е нашето най-голямо богатство, което сме длъжни да опазим, затова част от средствата от продажбите се даряват за залесяване на горите в България.

серум за лице

На нашия сайт ще откриете единствено натурална козметика, създадена от 100% натурални масла и суровиниПродуктите се произвеждат в регистрирана лаборатория, контролирана от РЗИ, следват се принципите на добра производствена практика, като се разчита изключително на ръчна обработка. Това гарантира, че продуктите са прясно произведени и води до запазване на полезните качества на съставките в най-голяма степен. Формулите на различните кремове и мехлеми са съставени така, че да помагат на кожата да се възстанови и регенерира за възможно най-кратък срок.

Здравата кожа е красива кожа! Тя е мека, еластична и свежа. Премахнете проблемните зони и дарете кожата си с естествена красота! Бъдете красиви с нежната сила на природата!

Безплатна доставка

за поръчки над 69.00лв 

Въпроси?

Обадете ни се: 0877666776

Сезонна разпродажба

Следете нашия сайт за промоционални предложения

Полезни съвети за красива кожа

Блог